Hikmet Anıl Öztekin

Yazar

Doğum
Eğitim
İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaat Fakültesi bölümü

Yazar. 1986 yılında öğretmen anne ve babanın çocuğu olarak Trabzon’da dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaat Fakültesi Bölümünü bitirdi.

 

Üniversite süresince sosyal sorumluluk projelerine katıldı. Üniversiteden mezun olup askerliğini İskenderun/Hatay’da yaptıktan  sonra  İtalyan gemi şirketi MSC’de çalışma hayatına atıldı ancak 2 yıl çalıştıktan sonra istifa edip kendisini girişim, araştırma ve çalışmalarına adadı.

 

2013 yılında Çayistanbul Kitap&Kafe ‘yi kurdu. 26 yaşındayken lise yıllarında yazdığı şiirlerden oluşan “Elif gibi Sevmek” kitabını 2014 yılında çıkardı.

 

Ardından Elif gibi Sevmek-2 ve 2015 yılında  Eyvallah, 2016 yılında da devamı niteliğinde  Eyvallah-2 yayımlandı. İlk romanı ‘Fesleğen ise 8 Mart 2017 tarihinde basıldı.

 

Hikmet Anıl Öztekin, guzelinsanlar.org platformunun kurucusudur. Platform ilk yılında Afrikada su bulunmayan 61 köye su kuyusu açmıştır.

 

1 milyonu aşkın takipçi tarafından izlenen bir Yoube kanalı bulunmakta, burada kişisel gelişim videoları paylaşmaktadır.

 

            Özel bir üniversitede Girişimcilik ve Sosyal sorumluluk dersleri vermektedir

           KAYNAKÇA: Hikmet Anıl Öztekin  (hikmetaniloztekin.com, 19.01.2021>), Hikmet Anıl Öztekin kimdir? (kidega.com- 19.01.2021)

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör