Uğur Poyraz

Genel Sekreter, Avukat, Hukukçu, Siyasetçi

Doğum
04 Ekim, 1977
Eğitim
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Burç
Diğer İsimler
İYİ Parti Genel Sekreteri

Hukukçu, Avukat, Sanayici ve İş Adamı, Siyasetçi, İYİ Parti Genel Sekreteri. 4 Ekim 1977 tarihinde Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara Yükseliş Koleji’nde tamamladı. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Kamu Hukuku Anabilim Dalı’nda “Çıkar Amaçlı Suç Örgütlerinin Uyum Yasaları Çerçevesinde Anayasal Değerlendirilmesi” başlıklı teziyle yüksek lisansını tamamladı.

Anayasa Hukuku yanı sıra sınıraşan suçlar ve örgütlü suçlar konularında da uzman olan Poyraz; 19 yıldır kendi kurduğu hukuk şirketi bünyesinde avukatlık yapmaktadır. Turizm ve sağlık alanlarında çeşitli yatırımları bulunan Poyraz; evli ve bir çocuk babasıdır.

HAKKINDA: Uğur Poyraz isyan etti ''Meslektaşız Allah’tan korkun'' (YouTube • CNN TÜRK, 24 Ocak 2017), Uğur Poyraz kimdir? (haberler.com, 23 Mart 2021),Uğur Poyraz kimdir? (timeturk.com, 2 Nisan 2022), İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz kimdir? (milligazete.com.tr, 2 Nisan 2022), Uğur Poyraz - Avukat - Poyraz Hukuk Bürosu (tr.linkedin.com, 2 Nisan 2022).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör