Ramazan Kurtoğlu

Ekonomist, Dinler Tarihi Araştırmacısı

Doğum
27 Nisan, 1956
Eğitim
Atatürk Üniversitesi
Burç
Diğer İsimler
Ramazan Kağan Kurtoğlu

Ekonomist, dinler tarihi araştırmacısı. 27 Nisan 1956, Serik / Antalya doğumlu, İlk Orta ve Aksu Öğretmen Lisesi'ni Antalya'da bitirmiştir. Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, The University of British Columbia-Vancouver-Kanada, University of California-San Diego, Univerysity of Pensylvania-Philadelphia, University of California-Irvine-ABD'de lisans, lisansüstü, master, İngilizce, akademik İngilizce ve doktora eğitimi görmüştür.  

Ramazan Kağan Kurtoğlu'nun uzmanlık alanı ekonomi, davranış bilimleri, global operation management (küresel operasyon yönetimi), finansman ve uluslar arası finans ve dinler tarihidir.

Yirmi altı yıl süreyle Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarında orta ve üst düzey yöneticilik yapan Ramazan Kurtoğlu, halen İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğretim üyesi olup, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü Başkanıdır.

ESERLERİ:

Türkiye Ekonomisi 1838-2010, Din ve Küresel Ekonomi-Politik, Küresel Para Savaşları ve Davranış Ekonomisi Nörofinans, Küresel Hegemonya Savaşları, Küresel Ekonomik Kriz ve Yeni Dünya Düzeni, Evanjelizm (Hollywood ve Kabalanın 13. Havarisi), Hollywood İşi (Din-Siyaset-Ticaret), Para Oyunu (Psiko-Siber Savaş), Bayrak Türklerin Ya Ekonomisi, Türkler ve Mesihuşa, Tanrı İmparatorluğu ve Türkiye,  Küresel Düzenin Şifreleri.

KAYNAK: Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu Kimdir  (ramazankurtoglu.com, erişim 29.07.2018).

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör