Didem Dinçer Başer

Genel Müdür Yardımcısı, Bankacı, İş İnsanı

Eğitim
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü

İş kadını, bankacı, Garanti Bankası Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi, CDO. Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra yüksek lisansını ABD’ye giderek University of California Berkeley Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde tamamladı.

Çalışma hayatına 1995 yılında başlayan Didem Dinçer Başer, bir global yönetim danışmanlığı şirketinde 7 yıl çalıştı, Associate Partner olarak görev yaptı.

2005 yılından itibaren Garanti Bankası’nda çalışan Başer, ilk 7 sene bankanın Bireysel Bankacılık işkolundan sorumlu Koordinatör olarak görev aldı.

2012 yılından beri Genel Müdür Yardımcılığını yürüten Başer, aynı zamanda Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş, Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş. ve Garanti Bilişim Teknolojisi ve Tic. A.Ş’de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Bankacılık ve işletmecilik dallarında iş tecrübesi 22 yıl olan Başer, Şubesiz Bankacılık, Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi, Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti, Sigorta ve Emeklilik Koordinasyon ve Çağrı Merkezi alanlarından sorumlu.

 

Uzmanlık Alanları:

 

Dijital Bankacılık

CDO (Chief Digital Officer)

Mobil Teknolojiler

Internet Teknolojileri

Dijital Pazarlama

 

KAYNAKÇA: Didem Dinçer Başer (istekadinlar.com, 06.02.2021), Didem Dinçer Başer (farkyaratankadinlar.com.tr, 06.02.2021), Didem Dinçer Başer - CDO Turkiye (cdoturkey.com, 06.02.2021), Didem Dinçer Başer, Genel Müdür Yardımcısı (dijifi.org, 06.02.2021), Didem Dincer Baser, Turkiye Garanti Bankasi (bloomberg.com, 06.02.2021), Söyleşi: Didem Dinçer Başer, Gmy, Dijital Bankacılık (garantiinvestorrelations.com, 06.02.2021).

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör