Kevser Aydın

Eğitimci Yazar, Sosyal Psikolog, Sosyolog

Doğum
02 Kasım, 1982
-
Eğitim
Üniversite mezunu
Burç

Sosyolog, psikolojik danışman, eğitimci, yazar.  2 Kasım 1982 doğumlu. Öğrenim hayatı süresince kişisel gelişime ara vermedi. Bitirdiği 2. üniversite sonrasında kişisel gelişim eğitmeni olma kararı aldığında enerji alanında global gold master trainer olarak sertifikasını aldı. Kendisine ait oluşturduğu ekol Bilişsel Güç Enerjisi ile tüm kişisel gelişim geçmişini güven ve titizlikle ileriye taşıdı.

Sosyolog olarak sayısız seanslar ile insanlara katkı sağlamaya devam ederken, psikiyatrlar derneği onaylı psikolojik danışmanlık ve psikolojik danışmanlık eğitmenliği sertifikasını başarı belgesi ile birlikte alarak tamamladı. Aldığı sertifikalar ile bireysel danışmanlıklar yapmaya devam ederken, yurt içi ve yurt dışında verdiği online ve yüz yüze eğitimler bir çok kez farklı kurumlar tarafından ödüle layık görüldü.

Kevser Aydın, sosyolog olarak yaptığı açıklamalar ve verdiği demeçler ile basılı ve online birçok iş, haber, magazin vb… kişisel mecralarda adından söz ettirmektedir. Son zamanlarda yazmakta olduğu kişisel gelişim kitabını okurları ile buluşturmak için çalışırken, kendine ait kişisel gelişim akademisini kurmak için de hassasiyet ve titizlikle çalışmalar, araştırmalar yapmaya devam ediyor.

 

Kaynak:

 

Bilgi Teyidi (31.05.2023)

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör