İnanç Vardar

Dizi film yapımcısı, Televizyon Yapımcısı

Eğitim
Yeditepe Üniversitesi

Sinema ve dizi film yapımcısı. Yeditepe Üniversitesi mezunudur. Öncelikli olarak Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesini hedefleyen İsteğe Bağlı TV platformları sektöründe yönetici olarak çalıştı. Bu, ona bölgedeki talebi derinlemesine anlama ve Türkiye pazarındaki uzmanlığını, bilgi birikimini ve ağını kullanma fırsatı verdi. İnanç, içerik stratejisi geliştirme de dahil olmak üzere üç farklı üst düzey (OTT) projeye liderlik etti. Halen orijinal içerik projeleri üzerinde çalışmayı sürdürüyor.

Atlas Tei bünyesinde çalışmalarını sürdüren İnanç, Türkiye'nin ilk ve lider ödemeli TV şirketi Digiturk'ün yanı sıra ülkenin ilk İnternet Protokol TV (IPTV) projesi olan Tivibu'da İçerik Edinme Müdürü olarak çalıştı.

Kariyer planım için nihai hedefim, geçmiş deneyimlerimi de sektöre katarak medya dünyasının gelişimine katkıda bulunmak ve sektörle birlikte kendimi geliştirmektir.

Halen orijinal içerik projeleri üzerinde çalışmayı sürdürüyor.

 

Yapımcısı Olduğu Film ve Diziler:

 

Bozkır (TV Dizisi 2023)

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi (TV Dizisi 2022–2023)

 

KAYNAK: İnanç Vardar (linkedin.com, 05.05.2023), İnanç Vardar (imdb.com, 05.05.2023), İnanç Vardar (sinematurk.com, 05.05.2023), İnanç Vardar (dizioyuncu.com, diziseti.tv, diziler.com, 05.05.2023), İnanç Vardar (beyazperde.com, sinemalar.com, 05.05.2023). 

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör