Fatih Boyacı

Kişisel Gelişimci, Eğitimci, Yazar

Doğum
07 Temmuz, 1984
Burç

Yazar, eğitimci, kişisel gelişimci.  7 Temmuz 1984’te Manisa’da dünyaya geldi. Çocukluktan itibaren Felsefeye ilgi duymakla birlikte, sorgu yolculuğuna yaşadığı dönüm noktaları ile ilk adımını attı. Çalışma yolculuğuna ilk olarak yazılımcılık yaparak başladı. Daha sonra ilahi planın kusursuz tasarımının tüm yollarını değiştirmesi ile birlikte bir anda kendini Bursa’da cam fabrikası sahibi iken buldu. 6 yıl sonra yaşadığı büyük iflasın ardından yoğun bunalımlı bir döneme girdi. Spiritüel uyanışı ve bu dünyayla tanışmasının başlangıcının iflası ile gerçekleştiğini sonradan fark etti.

Fatih Boyacı, 2018-2020 yılları arasında, Amerikan kişisel gelişim sisteminde, bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede dünyadaki 200 kişiden biri oldu. Sonrasında bu sistemden ayrıldı. Kısa bir inziva döneminin ardından kanallık yoluyla “Kendini Parlat” adını verdiği kişisel gelişim sistemini indirmeye başladı. Bir süre inen araçların gücünü yakın çevresinde test etti, güçlü ve etkili sonuçlar alması sonrasında tüm parçaları birleştirip “Kendini Parlat” kişisel gelişim sistemini insanlara tanıttı.

Fatih Boyacı, yüzlerce kişiye eğitim verdi birçok uygulayıcı ve eğitmen yetiştirdi. Bununla birlikte İzmir Bornova Evka-3 Profesörler sitesinde ilk Kendini Parlat Kişisel Gelişim ve Sağlıklı Yaşam Merkezini kurdu. Verdiği eğitimler devam etmekle birlikte, Antalya’da ikinci şubeyi, Fethiye’de de bugüne kadar Türkiye’de spiritüelde yapılmamış bir serüvenin ilk adımlarını atmakta.

 

Verdiği Eğitimler:

 

Yaşam Koçluğu Eğitimleri,

Kendini Parlata Özel 3 Modül,

Kendini Parlat Uygulayıcılık Eğitimi,

Kendini Parlat Eğitmenlik Eğitimi,

Hastalıklar ve Sebepleri Eğitimi,

Personel Verimliliğini En Az %25 Arttıran Kurumsal Personel Eğitimleri vermekte.

 

Kaynakça;

1- https://www.ensonhaber.com/yasam/kisisel-gelisimci-fatih-boyaci-stresten-kolayca-nasil-kurtulacagimizi-anlatti

2- https://www.haberler.com/guncel/kisisel-gelisim-uzmani-fatih-boyaci-iliski-ve-13909066-haberi/

3- https://www.dha.com.tr/gundem/kurumsal-personel-egitimleri-ile-calisan-verimliligi-artirilabilir-2212375

Bilgi Teyidi (16.03.2023)

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör