Mahmut Hatipoğlu

Danışman, Girişimci, CEO, İş İnsanı

Doğum
Eğitim
İstanbul Üniversitesi

Girişimci, iş insanı, CEO. 1993 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. Annesi ve babası Muş'lu olan Mahmut Hatipoğlu, aslen Erzurumlu'dur. Sekiz çocuklu ailenin sondan üçüncüsüdür.  Küçük yaşta ticarete atılan Hatipoğlu, Riyaziyeci İlkokulunda eğitim görmeye başladı. Eğitim sürecine Açık Liseden devam ederek, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı.

Danışman Şirketi kurduktan sonra birçok ülkeyi gezen Hatipoğlu, çalışma hayatını Global'e taşımıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Lüks araba ve silahlarla birlikte verdiği pozlar ile dikkatleri üzerine çeken Mahmut Hatipoğlu, kurucusu olduğu danışmanlık şirketini yönetiyor, ayrıca döviz ve borsa işleri ile uğraşıyor. En çok sevdiği işin kapalı çarşı piyasası olduğunu söylüyor. Zaten Instagram hesabından sık sık lüks arabalar ve silahlarla çekilmiş pozlar yayınlamayı da ihmal etmiyor.

Mahmut Hatipoğlu, ticaret hayatına 1999 yılında selpak, su ve çikolata satarak başladı.14 yaşında ticaret hayatına atılmıştır.  Yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Ha-Tex Tekstil'in kurucu üyelerindendir.  On altı yaşında şirket sahibi olan genç iş adamı, 2010 yılına kadar bu işi sürdürdü. 2011 yılında tekrar şehir dışında çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Hatipoğlu, 2012 yılında Kapalı Çarşı piyasasına girdi, burada kendine bir şirket kurup komisyonculuk yapmaya başladı.

2013 yılında Ukrayna’ya giden Hatipoğlu, 1 yıl orada kalarak Network marketing işini ve Rusçayı iyice öğrendi. Mayıs 2015’te Türkiye ye dönerek Bartın Kurucaşile’de askerlik görevini yerine getirdi. Bu görevinde gösterdiği üstün hizmetten dolayı 3 başarı belgesi aldı.

Askerlik dönüşü, çocukluk yıllarından tanıyıp sevdiği Emine hanım efendi ile 10 Temmuz 2016’da eşi dünya evine girdi. Bu evlilikten bir yıl sonra 10 Temmuz 2017’de evliliklerinin meyvesi olarak bir kızları oldu.

Mahmut Hatipoğlu, halen İstanbul’da devam eden bir danışmanlık şirketinin Ceosudur. Sosyal medya danışmanlığı üzerinde yoğunlaşan Hatipoğlu, birçok ünlü ile çalışıp çok büyük referans kaynakları sağlamıştır.

 İtalya, İspanya, Fransa, Almanya, Hollanda, Ukrayna, Rusya ve Suudi Arabistan gibi birçok ülkeye gitmiştir. Gerek ticaret anlayışı ve gerekse yabancı dil bilgileri ve açık dünya görüşü ile gelecekte birçok yeni başarıya imza atacağı ışığını şimdiden göstermektedir.

 

Sosyal Medya:

 

Mahmut Hatipoğlu İnstagram; https://www.instagram.com/mahmut

Mahmut Hatipoğlu Twitter: https://twitter.com/mahmutreus_

Mahmut Hatipoğlu Pinterest: https://tr.pinterest.com/mahmudhatipoglu/

Mahmut Hatipoğlu Tiktok: https://www.tiktok.com/@mahmutreus?_t=8Y5DBDiL8Td&_r=1

 

HAKKINDA - KAYNAKÇA: Bilgi Teyidi (11.12.2022).

 

https://www.tgrthaber.com.tr/aktuel/girisimci-mahmut-hatipoglu-girisimciligin-pek-cok-turu-var-28085...

https://www.marmaragazetesi.com/girisimci-mahmut-hatipoglu-basariya-giden-yolda-pes-etmeyin-594784h....

https://www.hendekwebhaber.com/amp/ekonomi/girisimci-mahmut-hatipoglu-iyi-bir-girisimci-ozgur-ruhlud...

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/editorun-sectikleri/kreatif-dusunce-ozgun-girisimlerin-ortaya-cik...

https://www.timeturk.com/gundem/girisimci-mahmut-hatipoglu-dijitallesme-artik-cok-onemli/haber-17183...

https://www.haber3.com/amp/guncel/girisimci-mahmut-hatipoglu-girisimcilerin-sayisi-her-gecen-gun-art...

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör