Ali Akduru

STK Yöneticisi, Hayırsever, İş İnsanı

Doğum
15 Mayıs, 1980
Eğitim
Üniversite mezunu
Burç

İş insanı, STK yöneticisi, hayırsever. 15 Mayıs 1980 tarihinde Ankara’da doğan Ali Akduru, ilkokul ortaokul ve lise eğitimini Ankara Etlik’te tamamladı. Üniversiteden sosyoloji, yerel yönetimler ve halkla ilişkiler mezunu olan Ali Akduru, 2000 - 2008 yılları arasında Muammer Karaca tiyatrosunda profesyonel oyunculuk yaptı. Ardından kariyerinde değişiklik yapan usta kuaför, ilk olarak 2010 yılında kuaförlük mesleğinde profesyonel saç kesimi ve profesyonel renklendirme ve profesyonel master class eğitimleri vermeye başlamııştır. Halen bu yeteneklerini Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, İngiltere, Dubai, Rusya, gibi birçok Avrupa ülkesinde ve Amerikanın çeşitli eyaletlerinde devam ettirmektedir.

Tüm bu eğitimlerin yanında başarılı kuaförün İstanbul Fatih’te ve Amerika New York’ta kuaför salonları vardır. Başarılı sanatçının tüm bunlara ek olarak birçok alanda da yaptığı faaliyetleri mevcuttur. Öncelikle İstanbul Aydın Üniversitesi ve birçok eğitim kurumunda eğitim veren Ali Akduru, Koç Üniversitesi’nde de eğitim koçu ve 10 bin salon üyesi bulunan İstanbul Kadın Kuaförleri ve Manikürcüleri Odasında  2008 yılından beri yönetici olarak faaliyet göstermektedir.

2019 ve 2020 yılında en iyi kuaför ödülü sahibi olan Ali Akduru aynı zamanda Show Tv’de yayınlanan Kuaförüm Sensin programı ile de birçok kişinin sevgisini ve saygısını kazanmıştır. Usta kuaför sosyal yardımlaşma alanında oldukça fazla etkinlikte ve faaliyette bulunmuştur.

Bugüne kadar birçok sanatçı ve işadamı destekçisi olan Ali Akduru, şu ana kadar 40 bin çocuğa destek sağlayan Hayır Kapısı Derneği kurucusu ve yöneticisi olarak da faaliyet göstermiş ve insanların sevgisini kazanmıştır.

 

Sosyal Medya

 

https://instagram.com/aliakduru?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

KAYNAK: Bilgi Teyidi (01.11.2022).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör