Hüseyin Kırmızı

Girişimci, Holding Yöneticisi, İş İnsanı

Doğum
-

İş İnsanı, Girişimci, Holding Yöneticisi.  1994 yılında Birsen Kırmızı hanımefendinin iki çocuğundan birincisi olarak dünyaya geldi. İlköğrenimini Yalova’da tamamladı. 

Türk yatırımcı işadamlarının önde gelen isimlerinden olan Hüseyin KIRMIZI, HFK HOLDİNG Kurucusudur. HFK Holding adı altında Kirazexpress, Mio Teknoloji, 1nakliyemvar şirketlerini kurmuştur.

Hüseyin KIRMIZI,  ilk olarak çizim dalında çalışmalarınıı tamamladıktan sonra 2012 yılında MİRDESLİOĞULLARI AK. NAK. SAN. VE TİC A.Ş. şirketinde çalışmaya başladı. Daha sonra Çizim ve Yatırım Safemoon'dan gelen teklifi değerlendiren Hüseyin KIRMIZI Safemoon ile digital sektörüne adım atmış oldu.

Hüseyin KIRMIZI, 2020 yılında LLC ile digital dünyasına adım attı ve kendini bilişim sektöründe ispat etmeye başladı.

Babaannesi Fadime hanımefendinin dualarını sürekli üzerinde hissettiğini söyleyen Hüseyin KIRMIZI, başarısının altın anahtarının büyüklerinin hayır duasını almakta olduğunu beyan etmektedir.

Kazancının büyük bir kısmını hayır kuruluşlarına Çocuk Esirgeme Kurumuna ve Kimsesiz Çocuklar Vakfına bağışlayan Hüseyin KIRMIZI, "Paylaştıkça artar" hikmetli sözünün gerçekliği ve gerekliliğini en güzel şekilde temsil etmektedir.

Çalışmakta olduğu LLC haricinde kendi finans işlerini özel ofisinden yürüten Hüseyin KIRMIZI, geleceğin bugünden şekil alacağının bilincinde olduğunu vurgulamaktadır.

 

Sosyal Medya

 

https://www.facebook.com/Huseyinkirmizii

https://instagram.com/huseyinkirmiziiofficial?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

KAYNAK: Bilgi Teyidi (10.10.2022).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör