Kadir Ezildi

Televizyon Programı Sunucusu

Doğum
19 Mart, 1995
Burç
Diğer İsimler
En Hamarat Benim Kadir.

Tv programı sunucusu, sosyal medya fenomeni. Boyu 178 cm. 19 Mart 1995 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. Bazı kaynaklarda İstanbul Bakırköy'de dünyaya geldiği bilgisi yer almaktadır. Annesi Bayburtludur. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile beraber yaşamaktadır.

Kadir Ezildi, çalışma hayatına özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak başladı. Adını ilk olarak sosyal medya fenomeni olarak duyurdu. Sosyal medyada paylaşmış olduğu videolarla popüler olduktan sonra televizyon ekranlarında da yer almıştır.

Özel yaşamında da temizliğe çok önem veren Kadir Ezildi'nin kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcadığı iddiaları yaygındır. Yere kıl döküleceği gerekçesiyle erkek kardeşine ağda yaptıracak derecede takıntılı bir temizlik hastası olduğu söyleniyor. Kendisi de "Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum" diyor.

Kadir Ezildi FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim yarışma programının sunucusu olarak büyük ilgi görmeye devam ediyor.

 

En Hamarat Benim Formatı

 

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği program “En Hamarat Benim”, hafta içi her gün FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

“En Hamarat Benim”de temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığına güvenen kadınlar kıyasıya bir rekabete giriyorlar.

Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini yapacaklar, evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerlerini sergiliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlayıp, sofralar kuruyorlar.

Her bölüm için 1.'ye para, diğerlerin para ve çeşitli ödüller veriliyor.

 

HAKKINDA: Kadir Ezildi Kimdir? Kaç Yaşında? (newstr.net, 26 Kasım 2021), Kadir Ezildi kimdir? En Hamarat Benim (sondakika.com, 4 Şubat 2022), Kadir Ezildi kimdir, nereli, kaç yaşında? (hurriyet.com.tr, 31 Mayıs 2022), Kadir Ezildi kimdir? (haberler.com, 04.08.2022), Kadir Ezildi kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? (fox.com.tr, 04.08.2022).

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör