Elfin Tataroğlu

Öğretim Görevlisi, İletişimci, Yazar

Doğum
Eğitim
Bilgi Üniversitesi İşletme Yönetimi

İletişimci, Yazar, Öğretim Görevlisi, TV Programı Yorumcusu. 1978 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra 2001 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünü bitirdi. Accademia Italiana Floransa’da tasarım ve dil eğitimi aldı. Bilgi Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Halen İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi ve Organizasyon doktorası yapmaktadır.

Elfin Tataroğlu, örgüt kültürü, liderlik ve elektronik öğrenme konularında akademik çalışmaları yer almaktadır. İyi düzeyde İngilizce ve Fransızca, orta düzeyde İtalyanca ve İspanyolca biliyor.

Siyasi çalışmalarını CHP çatısı altında sürdüren Elfin Tataroğlu, 2010-2012 yılları arasında CHP Kadın Kolları MYK Üyeliği yaptı. İzmir 2. Bölge 24. Dönem Milletvekili Adayı oldu. 34. Kurultay Divan Yazman Üyesi, Konak İlçe’den İl Kongre Delegesi ve İzmir Kurultay Delegesi, CHP 18.Olağanüstü Kurultayı’nda BYKP’den Parti Meclisi Üyesi seçildi. Doktora düzeyinde akademik araştırmalar yapmakta ve siyasi makaleleri gazetelerde yayınlanmaya devam etmektedir.

Halen Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı programında öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. Güncel yazıları çeşitli yerel gazeteler, dergiler ve internet haber sitelerinde yayınlanmaktadır. Yönetim danışmanıdır.

Yaman Okay ile evli ve bir çocuk annesidir. Bahriye (2019) adlı bir kitabı yayımlanmıştır.

KAYNAK: Hakkımda (elfintataroglu.blogspot.com, 10.04.2022),  Elfin Tataroğlu Biyografisi (haberler.com, 10.04.2022),  Elfin Tataroğlu kimdir? (sonhaberler.com, 10.04.2022), Elfin Tataroğlu kimdir? (haberturk.com, 10.04.2022), Elfin Tataroğlu kitapları (kitapyurdu.com, 10.04.2022).

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör