Mert Kayhan

Danışman, Eğitimci

Eğitim
İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü

Eğitimci, proje danışmanı. Galatasaray Lisesini bitirdikten sonra girdiği İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde birincilikle mezun oldu. Lisansüstü için İngiltere Dışişleri Bakanlığı bursuyla London School of Economics and Political Science’da yüksek lisansını, ardından Royal Holloway, University of London’da doktora çalışmalarını tamamladı. TESEV, Okan Üniversitesi, Nokta Dergisi, ARI Hareketi gibi kurum ve kuruluşlarda çeşitli görevlerde yer alan Mert Kayhan Londra’dan sonra İstanbul’da, Ankara’da ve Hollanda / Gröningen’de de çeşitli kurumlara ve yöneticilere proje bazında danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Diem Akademi bünyesinde verdiği eğitimler ve proje bazlı danışmanlık çalışmalarının yanı sıra, Bahçeşehir Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans dersleri vermektedir. Çeşitli mesleki kuruluşların yanı sıra, Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray Spor Kulübü ve Turkish Friends of the LSE üyesidir.

KAYNAK: Tarih-i Ahval & Ahval-i Tarih: Kemal Tahir Romanlarında İstibdat Kavramı (kıraathane.com.tr, 21 Eylül 2021), Eğitmenler - Mert Kayhan  (diemakademi.com, 16.03.2022).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör