Erol Yıldırım (Organizatör)

İş İnsanı

Doğum
Eğitim
Beykent Üniversitesi

İş adamı, organizatör, 1984 yılında Sivas’ta doğmuştur. 2001 yılında Haydarpaşa Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite hazırlık kursuna katılmak için iş hayatına atıldı. Aynı yıl S.İ.A. Medya Grup bünyesinde yer alan Evleniyoruz adlı derginin reklam departmanında çalışmaya başladı. Hem iş hayatını hem de üniversite eğitimini bir arada sürdürerek, 2005 yılında Beykent Üniversitesi’nden mezun oldu.

Erol Yıldırım, 2006 yılında kendi işini kurma düşüncesi ile 6 ay boyunca yoğun araştırmalar yaptı. Bir aile dostunun kına gecesine katıldığında organizasyonun çok kötü organize edildiğini fark ederek kendisine “Düğün, nişan, doğum günü ve açılış gibi birçok alanda organizasyon yapılıyor ancak kına gecesi organizasyonu neden yapılmıyor?” diye sordu.

Ardından, “Kına Gecesi Organizasyonları” hakkında bir araştırma yaparak, ilerlemesi gereken yolun bu olduğuna karar verdi. Erol Yıldırım, 2007 yılının şubat ayında “Kına Organizasyon” Markası ile sektöre giriş yaptı. 2007 yılında “Kına Organizasyon” markası ile evlilik fuarlarına katıldı. “Kına Gecelerinin de Artık Organizasyonu Yapılıyor” manşetleri ile basında yer alan Erol Yıldırım, kendi sektöründe bir öncü olmayı başarmıştır.

 

KAYNAKÇA: Sosyetenin Kına Gecesi Organizatörü: Erol Yıldırım  (timeturk.com, 22.09.2021), Erol Yıldırım Kimdir? (sakaryadanhaber.com, 23 Eylül 2021), Bilgi teyidi  (27.09.2021).

 

 

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör