Hülya Aslan (Modacı)

Sosyal Medya Fenomeni, Modacı

Doğum
Eğitim
Lise mezunu

Modacı, sosyal medya (instagram) fenomeni. Eşi Yasin Öksüz senarist ve oyuncudur.  1987 yılında Van’da dünyaya geldi. 1989 yılında 2 yaşındayken ailesiyle beraber İstanbul’a taşındı. 4 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Aslan, ilk-orta ve lise eğitimini ailesinin yanında gördü. Maddi sebeplerden ötürü üniversiteye gidemediğinden erken yaşta iş hayatına atıldı. 2001 yılında bir trafik kazasında babasını kaybettikten sonra yaşam mücadelesine annesi ve kardeşiyle devam etmek zorunda kaldı. Babasını “idolü ve kahramanı” olarak gördüğünü söylüyor. Geleneksel bir aile yapısına sahip olduklarını belirtiyor.

Çalışma hayatına bankacı olarak başlamış, sonra bir dergide editörlük yapmıştır. Daha sonra ise İstanbul Moda Akademisinde moda editörlüğü ve stil danışmalığı yapmıştır.

Sektöre 2011 sonlarına doğru giriş yapan Hülya Aslan eğitimden sonra birçok dergide moda editörlüğü yaptı ardından Huzur Sokağı dizisinin stil danışmanı oldu. Şu an kendi ofisi var ve birçok markaya danışmanlık yapıyor.

Ayrıca kendisi bir Instagram fenomeni. An itibariyle Instagram’da 534 bin, Twitter’da ise 15,7 bin takipçisi var.

Hiçbir zaman takipçi sayısına takılmadığını ve fenomen olmak için çabalamadığını söylüyor. Amacı her zaman nitelikli projelere imza atmak. Birlikte çalıştığı birçok firmanın bugün marka değerinde olduğunu da ekliyor.  Her fırsatta asistanı, marka danışmanı, fotoğrafçısı ve menajeriyle bir ekip olduklarını ve ekip çalışmaları meydana getirdiklerini dile getiriyor.

Sınırları belli bir kesime hitap ettiğini söyleyen Aslan şunları da ekliyor: “Giydiğim kıyafetin boyundan, yemek yediğim yerin güvenilirliğine kadar her noktaya dikkat ediyorlar. Ben de hassasiyetleri olan bir kadınım, bu yüzden de çok fazla onları kızdıracak toplara girmiyorum.”

Hiçbir zaman ünlü olmak için bir çaba içerisinde olmadığını belirten, takipçilerine kendi stilini yansıtmak için sosyal medya kullanan Hülya hanım, beraber çalıştığı birçok markanın değerine değer katmıştır.

Şu an kendine ait bir ekibi olan başarılı modacı Hülya Aslan, fotoğrafçı, marka danışmanı ve menajeri ile beraber çalışmalarını yürütüyor. Giydiği kıyafetlere çok dikkat eden Hülya hanım, çok fazla takipçisi olduğu ve çok fazla kişiye etki ettiği için bu konuya çok hassasiyet gösterdiğini dile getiriyor.

Senarist ve oyuncu Yasin Öksüz ile evli olup, çiftin 2 yaşında Meryem Mira adında bir kızları var.

KAYNAK: Alaçatı’da başörtüsünden dolayı sözlü tacize uğrayan modacı Hülya Aslan’a ünlülerden Tesettürlü olduğu için hakarete uğrayan modacı Hülya Aslan'a, Hadise'den destek (aksam.com.tr, 16 Temmuz 2021), Hülya Aslan için 290 fikir | giyim, kıyafet, moda (tr.pinterest.com, 05.08.2021), Hülya Aslan kimdir? (tesetturgiyim.org, 05.08.2021), Hülya Aslan (@hulyaslan) • Instagram photos and videos instagram.com, 05.08.2021), Modacı instagram fenomeni Hülya Aslan kimdir (haberankara.com, 05.08.2021), Hülya Aslan (@hulyaslann) | Twitter (twitter.com, 05.08.2021),

 

 

 

 

 

 

 

 

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör