Sinem Danacı

Televizyon haber sunucusu, Gazeteci

Doğum
30 Eylül, 1991
Eğitim
İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü
Burç

Gazeteci, tv haber sunucusu. 30 Eylül 1991’de İstanbul’da doğdu. 2015 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olduktan sonra yerel bir televizyon kanalının haber merkezinde stajyer editör olarak yer aldı.

İlerleyen yıllarda TGRT Haber’de kamera arkasında görev yürütürken aynı zamanda Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde tecrübeli isimlerden sunuculuk, spikerlik ve diksiyon dersleri aldı. TGRT Haber’de gece haberlerini sunmaya başlayarak spikerlik kariyerine adım attı.

Okuduğu yıllarda tiyatro ekibine dahil olarak, tiyatro oyunlarında rol aldı ve tiyatro topluluğuyla birlikte festivallere katıldı. İlgi alanları edebiyat, sanat ve felsefe. Seyahat etmek, deneme yazmak, okumak hobileri arasında.

Sinem Danacı, 2020 Eylül ayından itibaren Haber Global ekranlarında gün içinde yaşanan tüm gelişmelerin ekrana geldiği gece haberlerini ve hafta sonu gündüz kuşağı haber bültenini sunmaktadır.

HAKKINDA: Haber global yeni transferi sinem danacı (facebook.com, 26 Ekim 2020), Haber Global Ekran Yüzleri (haberglobal.com.tr, 11.02.2021),  snem (@sinem.danaci) • Instagram (instagram.com, 11.02.2021).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör