Ozan Ulaş Caymaz

Muhabir, Gazeteci

Doğum
Eğitim
Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü

Gazeteci, muhabir. 1993 yılında Ankara'da doğdu. Ankara'da Anıttepe Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nde eğitimini tamamdı. İlkokuldan beri istediği meslek gazetecilikti.

Eğitim aldığı Lise ve Üniversite yıllarında ''Başka Sahne'' tiyatro topluluğunda birçok oyunda görev aldı. Üniversite yıllarında Başkent Üniversitesi Radyo'da program yaptı, kamu spotu ve kısa filmlerde yönetmenlik ve oyunculuk yaptı. Kanal D haber merkezinin Ankara bürosunda stajını tamamladı.

Üniversite mezuniyetinin ardından Cumhuriyet Gazetesinde stajyer muhabir olarak görev aldı. Burada geçirdiği yaklaşık bir yıllık süreçte çok sayıda habere imza attı. Her zaman gönlünde yatan görsel medyaya ise 2018 yılında Haber Global'le başladı. Haber Global'de Milli Eğitim Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı gibi kritik önem taşıyan alanlarda görev yapıyor. Seyahat etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi çok seven Caymaz, aynı zamanda müzikle de ilgileniyor ve küçük yaştan beri klasik gitar çalıyor.

HAKKINDA: Ozan Ulaş Caymaz - Haber Global Ekran Yüzleri (haberglobal.com.tr, 11.02.2021), Haber Global - Haber Global Muhabiri Ozan Ulaş Caymaz (m.facebook.com, 11.02.2021).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör