Zafer Göksu

Danışman, Eğitimci Yazar

Doğum
20 Şubat, 1982
Eğitim
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi,Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ile Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü. m
Burç

Eğitimci-Yazar, Reiki Uzmanı, NLP ve Hipnoz Uzmanı, Atletizm Hakemi. 20 Şubat 1982 tarihinde Muğla Fethiye’de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Fethiye’de tamamladı. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi,Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ile Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Uluslararası Ahmet Yesevi Üniversitesi, Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı.

 NLP Practitioner, NLP Master Practitioner ve NLP Trainer eğitimlerini tamamlayarak NLP Uzmanı oldu. Hipnoz Practitioner ve Hipnoz Master Practitioner eğitimlerini başarıyla bitirerek IHA (Uluslararası Hipnoz Birliği) sertifikalı hipnoz uzmanı (Certified Hypnotherapist) oldu. Psikologlar ve Psikiyatristler Derneğinden Temel Psikoloji, Genel Psikoloji ve Kişilik Psikolojisi eğitimlerini tamamladı. Reiki I, Reiki II ve Reiki Master eğitimlerini de alarak Reiki Uzmanı oldu.

Badminton ve tenis antrenörü olan Zafer Göksu aynı zamanda faal olarak Uluslararası Atletizm Hakemliği yapmaktadır.

2017’de yaptığı araştırma ve çalışmalar ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak Ankara’ya “Yılın Öğretmeni” olarak davet edildi. On yedi yıldan beri NLP, hipnoz, iletişim, zihinsel antrenman, eğitimde ve sporda hipnoz üzerine çalışmalarına devam etmektedir.

Zafer Göksu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Hobileri ise seyahat etmek, doğa fotoğrafları çekmek, fitness yapmak ve yüzmek.

 

Kitapları:

 

NLP İle Hafıza Gücü (2011, 2017),

Eğitimde Hipnoz (2018).

 

Sosyal Medya Hesapları:

 

Instagram/zafergoksuofficial

Facebook/zafergöksu

 

KAYNAK: Bilgi teyidi (21.02.2021), Zafer Göksu kitapları (idefix.com, kitapyurdu.com, 21.02.2021).

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör