Muzaffer Şener

İş İnsanı

Doğum
18 Ekim, 1953
Ölüm
18 Mayıs, 2015
Eğitim
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü
Burç

İş adamı, STK Yöneticisi (D. 18 Ekim 1953, Kastamonu – Ö. 18 Mayıs 2015, İstanbul). İş adamı Ruşen Han Çatıkkaya’nın iş ortağı ve ilkokul arkadaşıdır.

Muzaffer Şener, eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde tamamladı. Ticaret hayatına 1936’yılından itibaren, aile şirketine ait pastanelerinde işletmecilik yaparak başladı.

İş hayatı yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında yöneticilikler üstlenerek; Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkan Vekilliği, İstanbul Şekerciler, Pastacılar ve Tatlıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanlığı, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) da içinde bulunduğu kurumlarda denetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Muzaffer Şener, bir süre tedavi gördüğü İstanbul’daki bir hastanede 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü vefat etti. Şener’in cenazesi aynı gün Fatih Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Evli, 2 çocuk babası ve 4 torun sahibiydi.

KAYNAK: Mert Şener (Bilgi teyidi, 03.10.2020).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör