Arem Yüce

Televizyon programı yarışmacısı

Doğum
Diğer İsimler
MasterChef Arem Yüce

Yemek programı yarışmacısı. 1998, Diyarbakır doğumlu. MasterChef 2020’de ilk 16 yarışmacı arasında girmek için mücadele eden isimlerden bir tanesi olan Arem Yüce, Adana Kebap hazırlanması istendiğinde çok sevindi ancak şok edici bir sonuçla karşılaştı. Soner Şef ile yaşadığı tartışma nedeniyle MasterChef Arem Yüce çok daha fazla araştırılmaya başladı.

MasterChef Arem yarışmaya Diyarbakır’dan katıldı. İşletmecilik yapıyor. İşletmesiyle ilgili açıklamaların ardından Masterchef Arem’ın lokantası da merak edilmeye başladı. Yemek yapmayı çok sevdiğini belirten Arem Yüce’ın babası ise ustadır. Arem, yarışmadaki ilk elemede Kuzuların Sessizliği adını verdiği bir yemek yapmıştı.

TV8'de yeni sezonuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye'de final turuna katılan Arem, yapması gereken Adana Kebap yemeğini istediği gibi yapamadığı için diğer turlara girmek istemediğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından Soner Şef çileden çıktı. Soner Şef, “Her kaybettiğinde ben yapamıyorum, ben gidiyorum mu diyeceksin” diyerek “Mesleğine saygın olsun.” şeklinde tepki gösterdi.

B grubu yarışmacılarından olan Arem Yüce, yemekleri jüri tarafından başarılı bulunmayınca, yarışmaya veda etti.

KAYNAK: Arem Yüce kaç yaşında ve nereli? (sabah.com.tr, 3 Ağustos 2020), Masterchef Arem Yüce kimdir? (ntv.com.tr, 14 Ağustos 2020), Masterchef Arem kimdir, nereli? (milliyet.com.tr, 14 Ağustos 2020), MasterChef Arem Yüce kim? (aksam.com.tr, 14 Ağustos 2020), Masterchef Arem Yüce kimdir, nereli? (dirilispostasi.com, 14 Ağustos 2020),  Yeniçağ: MasterChef Arem Yüce kimdir? (yenicaggazetesi.com.tr, 17.08.2020).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör