Contra

Rap / Hiphop şarkıcısı, Müzisyen

Doğum
23 Ekim, 1989
Burç
Diğer İsimler
Gerçek adı: Çağdaş Terzi

Müzisyen, Rap / Hip Hop Şarkıcısı. 23 Ekim 1989, Üsküdar / İstanbul doğumludur. Gerçek ismi Çağdaş Terzi'dir. Bir süredir rap müzik yapan Çağdaş Terzi,  2012'de yayınladığı ve hem söz hem de  ritimleriyle bir hayli dikkat çeken "Ölü" adlı çalışmasıyla tanınır. Daha sonraki  yıllarda üst üste çıkan şarkıları da Contra'yı zirveye taşımaya devam etmiştir.

"Hitz En Şitz"  adlı 14 şarkıdan oluşan albümü de Contra'nın ses getiren pek çok başarılı şarkısını barındırıyor.  Bu arada bir çok single çalışmasına imza atan sanatçının yayınlanan şarkıları dijital müzik platformlarında büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Bir zamanların efsanevi ve şu anki yüksek grafikli oyunlara taş çıkaran Contra oyununu  anımsatan adıyla dikkat çeken  sanatçı, tıpkı  hafızalarda yerini koruyan Contra oyunu gibi  uzun süre hafızalarda kalacak gibi görünüyor. Bir beat üzerine yazdığı sözlerle  müzik dünyasına girdiğini belirten rapci Contra "her şarkımda  son şarkımı yapar  gibiyim." diyerek takipçilerini düşündürmeyi de ihmal etmiyor. Bu arada son yayınlanan Ters Yön şarkısında gündemdeki olayları çok sert yeren Contra, TV ve sanat dünyasının önemli isimlerine de oldukça sert sözlerle yüklenmiştir.

 

Popüler Şarkıları:

 

Ters Yön

Kibir

Ölü

Flowlarım Çok Zengin 2 (Ft. İtaat)

Uçuş

Ötesi

Çivi

Sonuna Dek

Telkin

Yatıştırıcı

 

KAYNAKÇA: Contra kimdir? (webmgon.com, biliyormuydunuz.gen.tr, wattpad.com, eksisozluk.com, enssaydin.blogspot.com, karakan.org, 18.05.2019), Contra Popüler Şarkıları (muzikdinle.com.tr, 18.05.2019).

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör