Nilüfer Günhan

CEO, Yönetici, İş İnsanı

İş kadını, ALJ Finans Yönetim Kurulu Başkanı. ALJ Holding iştiraki olan ALJ Finans, otomotiv kredileri alanında uzmanlaşmış bir finansman şirketi. Şirketin üst yönetiminde görev değişikliğine gidildi. ALJ Finans CEO’luğu ve yönetim kurulu başkan vekilliği görevini yedi yıl üstlenen Nilüfer Günhan, 5 Eylül 2018’de ALJ Finans’ın yönetim kurulu başkanlığına atandı.

Günhan, CEO’luk görevini ise halihazırda ALJ Finans’ın yönetim kurulu üyeliği ve mali işler direktörlüğü görevlerini yürüten Soner Irmak’a devretti.

MENAT bölgesinde 70 yılı aşkın süredir çeşitli iş kollarında operasyonlarını sürdüren Abdul Latif Jameel’in (ALJ) Türkiye’deki yatırımlarını bir çatı altında toplayan ALJ Holding A.Ş., 1998 yılından bu yana Türkiye’de otomotiv ve finansal hizmetler alanında faaliyet gösteriyor.

Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde, Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’nde 50 Güçlü Kadın arasında yer aldığı açıklandı.

KAYNAKÇA: ALJ Finans’ta değişim (ekonomist.com.tr, 20.04.2018), Türkiye'nin '50 Güçlü Kadın' CEO’su belli oldu! (hürriyet.com.tr, 05.09.2018).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör