Serhat Çeçen

İşletme Mühendisi, Sanayici, İş İnsanı

Doğum
Eğitim
Hacettepe Üniversitesi

İşletme mühendisi, sanayici, iş adamı, IC Yatırım Holding yönetim kurulu üyesi. 1975, Ankara doğumlu. Yüksek öğrenimini Ankara Hacettepe Üniversitesi ve ABD’de işletme dalında tamamladı. Lisans eğitiminde özellikle uluslararası finans konusunda uzmanlaşmıştır.

Serhat Çeçen, Türkiye’nin önde gelen gruplarından IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding bünyesindeki enerji, inşaat, turizm, altyapı yatırımları ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerde farklı pozisyon ve fonksiyonlarda görev alarak iş hayatına ilişkin bilgi ve birikim kazanmıştır.

IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding bünyesinde aldığı görevler içinde Serhat Çeçen, özellikle turizm, ulaştırma, altyapı ve enerji yatırımları sektörlerindeki yatırım ve ortaklıkların gerçekleştirilmesine önemli katkılar sağlamış olup, halen söz konusu sektörlerin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Bunun yanı sıra IC Yatırım Holding’in sosyal faaliyetlerinin yürütülmesinde aktif rol üstlenmektedir. Bu çerçevede İbrahim Çeçen ve ailesinin büyük önem verdiği eğitim, kültür faaliyetleri ve 3000’in üzerinde üniversite öğrencisine burs sağlanması gibi önemli çalışmaları bünyesinde toplamış olan IC Vakfı ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi projesi ile ilgili çalışmalarda görev almaktadır.

2004 – 2013 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü As Başkanlığı görevini yürütmüştür.

KAYNAKÇA: Serhat Çeçen (icholding.com.tr, 25.11.2018).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör