Barış Arda Hacıoğlu

Model, Oyuncu

Doğum
20 Ağustos, 1991
Eğitim
Kadir Has Üniversitesi
Burç

Model, dizi oyuncusu. 20 Ağustos 1991, İstanbul doğumlu. Kadir Has Üniversitesinde ticaret ve finans okuyor. 2013 yılında Best Model yarışmasında en iyi 2. model seçilen Barış Arda Hacıoğlu, bu yarışmadan sonra modelliğin yanı sıra oyuncu olarak ekranlarda yer almıştır. Reklam filmleri ve kliplerde rol almıştır.

Barış Arda Hacıoğlu, ilk olarak Zeytin Tepesi dizisindeki rolüyle oyunculuğa adım atmıştır. Sonrasında ise TRT ekranında yayınlanmış olan Ali Ayşe'yi Seviyor dizisinde rol almıştır.

Barış Arda Hacıoğlu, Fox TV'de yayınlanmış olan ancak uzun soluklu bir dizi olamayan Şehrin Melekleri dizisinde de Mirza karakteri ile ekrana gelmiştir.

Dizilerin yanı sıra bir de Sinema filmi tecrübesi bulunan Barış Arda Hacıoğlu, Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik 4" adlı filminde rol almıştır.

Barış Arda Hacıoğlu, Hıçkırık dizisinde Kenan Yılmaz rolünü canlandırmaktadır. Yıllar önce kendisini yetimhaneden kurtaran Azmi Bey’in kızı Nalan’a büyük bir aşkla bağlıdır. Ancak kısa süre sonra gelişecek olaylar, Kenan’ın zaten imkansız olarak gördüğü aşkını çıkmaza sokacaktır.

 

Rol Aldığı Film ve Diziler:

 

Hıçkırık (TV Dizisi, Kenan Yılmaz)

Recep İvedik 4 (Sinema filmi)

Şehrin Melekleri (Mirza, 2015)

Ali Ayşeyi Seviyor (Kerem, TV Dizisi)

Zeytin Tepesi (TV Dizisi)

 

KAYNAKÇA: Barış Arda Hacıoğlu (kanald.com.tr, 14.02.2018), Barış Arda Hacıoğlu (sinematurk.com, 14.02.2018), Barış Arda Hacıoğlu Akay (dizioyunculari.com, 14.02.2018), Barış Arda Hacıoğlu (televizyongazetesi.com, 14.02.2018).

 

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör