Neslihan Kozanoğlu

İş İnsanı, Gazeteci

Doğum
-
Eğitim
İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü

İş kadını, gazeteci. İstanbul’da doğdu. Hisarbank'ın ortaklarından olan Ahmet Kozanoğlu'nun eşidir. Bafra Küçük Gazi İlköğretim Okulu’nda okudu. Daha sonra Üsküdar Amerikan Lisesi’ni kazandı. Buradan mezun olduktan sonra İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Yirmi sene önce Türkiye’de ilk defa kendi tarlalarında ekolojik tarımı başlattı. Sebze ve meyve yetiştirdi ve süt ürünleri üretti. Buradan elde ettiği gelirle sekiz öğrenci okuttu. Çeşitli gazetelerin yemek tarifi  köşelerinde yazmaktadır, ayrıca iki ayrı dergide yemek köşelerini hazırlamakta, restoranları tanıtmaktadır. Kozanoğlu, aynı zamanda bir internet sitesinde de köşe yazarlığı yapmaktadır.

Lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken Neslihan Kozanoğlu, Ahmet Kozanoğlu ile evliliğiyle gündeme gelmişti. Ahmet Kozanoğlu’nun birinci evliliğinden olan çocukları ile Neslihan Kozanoğlu’nun arası epey açık olduğu iddia ediliyor. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Kozanoğlu çifti herkesten hayatını gizliyordu. Polonezköy’de çiftlik alan ve orada organik hayvancılık ve tarım yapan Kozanoğlu lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İngiliz Dİli ve Edebiyatı ve Üsküdar American Academy’de öğrenim görmüştür.

'Sosyetik Ev Kadınları' programında ayrıca Elif Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Esra Tekgöz ve Ezgi Dargı yer alıyor. Özel hayatlarını ekranda paylaşacak bu dört kadın gündüz kuşağının fenomen program olmaya aday.

KAYNAK: Sosyetik Ev Kadınları kimdir? (sozcu.com.tr, 02.02.2018).

 

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör