Kerim Candan

Eğitimci, Gazeteci, Yazar

Doğum
25 Aralık, 1978
Eğitim
Selçuk Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü
Burç

Eğitimci, yazar. 25 Aralık 1978, Konya doğumlu. Namık Kemal İlkokulu  (1989),  Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu (1992),  Karatay Lisesi (1996), Selçuk Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü (2002 ) mezunu.

Sırasıyla Beyşehir Bahçelievler Kasapoğlu İlköğretim Okulu ve Bozkır Lisesinde Psikolojik danışman ve Rehberlik Öğretmeni olarak görev yaptı. Vatani görevini 2005 yılında Siirt 3 üncü Komando Tugayı Rehberlik Danışma Merkezinde Sağlık Teğmen olarak tamamladı. Meram Rehberlik Araştırma Merkezinde Özel Eğitim Bölümünde görev yapmaktadır.

"Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalında yüksek lisans programını tamamlamıştır. Çocuk gelişim ve zeka testleri uygulayıcı eğitimi, aile eğitimi seminer ve kurslarına katılmıştır. Konya İl Emniyet Müdürlüğünün “Toplum ve Güvenlik Güçlerinin iletişimi” temalı AB projesinde görev almış ve çeşitli Avrupa Ülkelerine proje ve çalışma ziyaretlerinde bulunmuştur."

Çocuk gelişim ve zekâ testleri uygulayıcı eğitimi, Aile Eğitimi gibi seminer ve kurslara katılmıştır. Konya İl Emniyet Müdürlüğünün “Toplum ve Güvenlik Güçlerinin iletişimi” temalı AB projesinde görev almış ve çeşitli Avrupa Ülkelerine proje ve çalışma ziyaretlerinde bulunmuştur.

Evli ve 3 çocuk babası olan Candan, ilk olarak Bozkır Postası gazetesinde yazarlığa başlamış olup, sonrasında da, Konya Hâkimiyet Gazetesinde aile, toplum, eğitim ve çocuk psikolojisi üzerine pazartesi günleri köşe yazıları yazmaktadır. Basılı iki eseri vardır, üçüncü kitabı basım aşamasındadır..

ESERLERİ:

Deneme: Ebeveyn Notları (2014).

Kişisel Gelişim: Kendime Rağmen Ben (2017).     

Hikâye:  Sürgün Çocuklar (Baskı Aşamasında, 2017).

KAYNAK: Kerim Candan (Bilgi Formu, 2017).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör