Eren Bakıcı

Pop Müzik Yorumcusu, Dansçı, Şarkı Sözü Yazarı, Oyuncu

Doğum
18 Mayıs, 1984
Eğitim
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü
Burç

Pop müzik yorumcusu, dansçı, oyuncu, söz yazarı, Grup Hepsi üyesi. 18 Mayıs 1984 İstanbul doğumlu. Annesinin adı Ayşe, kardeşinin adı Esen’dir. Özel İdeal Kolejini bitirdikten sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde okudu. Aynı okulda modern dans eğitim aldı. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı. Londra da Urdang Dance Academy’de ve Budapeşte’de dans eğitimi aldı. Dans grubu Dans@ ile Çin'de Türkiye’yi temsil etti. Reklam jingle’ları seslendirdi. Britney Spears ve Michel Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Kara ile bir aylık workshop çalışması yaptı. Candan Erçetin, Beyazıt Öztürk, Ragıp Savaş, Rasim Öztekin gibi daha birçok ünlüismin katıldığı “Yıldızların Altında” adlı müzikalde sahne aldı.

2005 yılında arkadaşlarıyla “Hepsi Grubu”nu kurdular. Grubun yaşça en büyük üyesidir. 2006 yılında Pepsi sponsorluğunda Sezen Aksu ile Türkiye turnesine çıktı. 2007 ve 2008'de iki sezon süren “Hepsi 1” adlı dizide Eren rolüne can verdi. Bu oyunculuk deneyiminin yanında “Avrupa Yakası” ve “Benim Annem Bir Melek” gibi dizilerde konuk oyuncu oldu. “Kısık Ateşte 15 Dakika” filminde Ceylan'ı canlandırdı.

Sanatçı, 2011 yılının sonlarına doğru Kral Pop'la Türkiye turnesine çıktı. 2015'te “Bana Baba Dedi” adlı dizide üç bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı. Bir röportajında en büyük isteğinin grubun diğer kızlarıyla beraber Madonna ile düet yapmak olduğunu belirtmiştir.

KAYNAKÇA: Eren Bakıcı (facebook.com, erişim: 30 Kasım 2015).

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör