Işıl Hasdemir

Sanayici, İş İnsanı

İş kadını, sanayici, NCR CEO’su. 2009 yılından beri Cisco Türkiye Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Işıl Hasdemir, 8 yıllık Cisco deneyiminde Kurumsal ve Ticari Pazarlar Satış Yöneticiliği ve Cisco İş Ortakları Yöneticiliği yapmış ve 2014 Temmuz ayından itibaren "Servis Sağlayıcılar Dışı Tüm Satış ve Kanal Organizasyonu Yöneticiliği"ne atanmıştır. Bu organizasyon, tüm ticari pazarlar, kurumsal satış, kamu ve kanal yönetimini kapsamaktadır.

Uzun yıllar IT sektörünün hem sistem entegratörleri hem de üreticiler tarafında çeşitli satış ve yöneticilik pozisyonlarında çalışmış olup, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunudur.

ABD’li bilişim ve ödeme sistemleri şirketi NCR’ın CEO’su Hasdemir, Türkiye’yi bölgede merkez olabilecek konuma getirmek üzere projeler peşinde. NCR’ın işini büyütmesine olanak sağlayacak yeni fırsatları araştıran Hasdemir, pazarda en büyük paya sahip şirketin stratejilerine yön veriyor.

 Şube otomasyonu, mobil, online ve çok kanallı sistemlere odaklı teknolojiler ana konuları. Gündeminde NCR’ın “Global 2020 Vision” vizyonu kapsamında, kültürel dönüşüm için çalışmalar var.

​ KAYNAKÇA: En Güçlü 50 İş Kadını 2017 (fortuneturkey.com, 12.04.2017), Türkiye'nin '50 Güçlü Kadın' CEO’su belli oldu! (Hürriyet Haber, 05.09.2018), Işıl Hasdemir (idc-cema.com, 01.12.2018).            

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör