Sinan Uzan

Sanayici, İş İnsanı

Eğitim
Pepperdine University Uluslararası İş İdaresi Bölümü
Diğer İsimler
Sina Kemal Uzan, Sinan K. Uzan

Sanayici, işadamı, Tefken Holding Yönetim Kurulu Üyesi. Tam adı Sinan Kemal Uzan. İşadamı Cema Uzan'ın küçük oğlu. 1986, New York doğumlu. 2008 yılında Pepperdine University (ABD) Uluslararası İş İdaresi’nden mezun olup 2012 yılında, Northwestern University Kellogg School of Management’ta (Illinois) Aile İşletmelerinin Yönetimi programına katıldı. İş hayatında sırasıyla Los Angeles Kaliforniya’da müzik yapımı ile internet stratejileri konularında faaliyet gösteren StarClub Başkan Yardımcısı ve Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.’de Azerbaycan Proje Koordinatörü olarak görev aldı.

Sinan Kemal Uzan, halen New York merkezli ve diyabet hastaları için teknoloji geliştirici Hub Surgical & Orthopedic Supplies şirketinde sistem yöneticisi olarak çalışmakta olup, aynı zamanda internet teknolojisi üzerinde yatırım faaliyetleri bulunan Ankaa LLC’nin (Kaliforniya) kurucusudur.

KAYNAK: Küçük Uzan'a, büyük şok!... - Motorola şimdi de oğul Uzan’ın hesaplarına haciz koydu... (sacitaslan.com, 08.04.2014), Sinan K. Uzan (tekfen.com.tr, 23.12.2015).

FOTO GALERİ

İLGİLİ BİYOGRAFİLER

Devamını Gör